Objednávání přes online systém

Nově u nás prosím k objednání využívejte POUZE online kalendář - pohodlně z domova dle vlastního výběru vhodného termínu. K přístupu je třeba si u nás vyžádat (mailem) pozvánku s přístupovými údaji. Tuto službu pro Vás platíme a jsou zde vidět VŠECHNY volné termíny- žádný volný čas na víc, skutečně nemáme a nelze někoho zrušit, abychom dali termín Vám. 

V případě bolesti stačí poslat mail nebo sms a hned jakmile se nám uvolní místo, budeme Vás sami kontaktovat. V průběhu týdne se ruší několik klientů a je téměř pravidlo, že každý dostane termín v řádu několika málo dní, pak už se ale musíte samozřejmě časově přizpůsobit. V úplně akutních případech se naši lékaři suplují a dostanete termín během 1 dne, v takovém případě Vám bude ale poskytnuta pouze pohotovostní péče (rozuměj: extrakce, umrtvení zubu, předepsání receptu).

Telefon slouží k objednávání pouze v krajních případech (především pro klienty, kteří nemají emailovou schránku), i tak je ale prosíme o trpělivost (případně zkuste opakovaně), sestry asistují lékaři.